Извештај са радионица одржаних 11.04.2024. године

У оквиру Програма "Заштите животне средине" одржане су радионице на тему " Лепо је бити хидробиолог". Аутори и предавачи су били истраживачи са Универзитета у Крагујевцу:

Како открити унутрашње дарове?

У ЦСУ Чачак у 9 и 10. априла 2024. одржана су предавања на тему KАKО ОТKРИТИ УНУТРАШЊЕ ДАРОВЕ? Свако од нас у себи крије рођендански поклон који је добио онога дана када се родио. То је неки таленат, способност, врлина.

Међупредметне компетенције у креативној настави

У Центру за стручно усавршавање Чачак, 6. априла 2024. реализован је акредитовани семинар Међупредметне компетенције у креативној настави. Циљ семинара је развијање међупредметних компетенција наставника и јачање професионалних и личних капацитета за њихову примену у креативној настави.

Нтц систем учења – развој креативног и функционалног размишљања

У Центру за стручно усавршавање Чачак, 6. априла 2024. реализован је акредитовани семинар НТЦ СИСТЕМ УЧЕЊА – РАЗВОЈ КРЕАТИВНОГ И ФУНКЦИОНАЛНОГ РАЗМИШЉАЊА.

Статичке и динамичке презентације у светлу нових технологија

У суботу, 6. априла, у основној школи „Свети Сава" у Чачку одржан је семинар Статичке и динамичке презентације у светлу нових технологија.

Развој моторичких потенцијала код деце предшколског узраста

У Центру за стручно усавршавање Чачак, 3. априла 2024. одржано је предавање за васпитаче у предшколским установама РАЗВОЈ МОТОРИЧКИХ ПОТЕНЦИЈАЛА КОД ДЕЦЕ ПРЕДШКОЛСКОГ УЗРАСТА.

Транзиција – креирање подршке кроз рефлексивни дијалог између васпитно-образовних установа

У суботу 30. марта 2024. у ЦСУ Чачак је одржан семинар „Транзиција- креирање подршке кроз рефлексивни дијалог између васпитно-образовних установа”, каталошки број 185.

Корелација природних наука у настави

У суботу 30. марта 2024. у ЦСУ Чачак је одржан семинар „Корелација природних наука у настави”, каталошки број 900. Семинар подржава Мрежа РЦ и ЦСУ Србије.

Измене и допуне закона о јавним набавкама

У ЦСУ Чачак у току је обука за секретаре школа са актуелном темом ИЗМЕНЕ И ДОПУНЕ ЗАКОНА О ЈАВНИМ НАБАВКАМА.

Развој моторичких потенцијала код деце млађих школских разреда

У просторијама Центра за стручно усавршавање Чачак, 25. марта 2024. одржано је предавање за наставнике млађих школских разреда РАЗВОЈ МОТОРИЧКИХ ПОТЕНЦИЈАЛА КОД ДЕЦЕ МЛАЂИХ ШКОЛСКИХ РАЗРЕДА.