{gallery}aktelno///pocetnik_2014{/gallery}

У суботу, 11. 10. 2014. гoдине одржан је семинар  „Примена радионица на родитељским састанцима у савременој образовно-васпитној установи“ у организацији Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Чачак.

Семинар је продукт дугогодишњег рада у пракси и све што је тема семинара испробано је, проверено и доказано у раду са родитељима.

Полазници су задовољство семинаром аргументовали тиме што су „добили алат“ који могу одмах користити у пракси. Мотивисани да улажу у сарадњу школе и породице били су дадатно подстакнути ефектима примене иновација у раду са родитељима који су у пракси мерени, а са којима су се на семинару упознали, тако да је семинар протекао у радној и лепој атмосфери.

Аутор(и): Марина Павловић, стручни сарадник- психолог, педагошки саветник, ОШ „Танаско Рајић” у Чачку; Наташа Турунташ, наставник српског језика, педагошки саветник, ОШ „Танаско Рајић” у Чачку. Семинар је акредитован код ЗУОВ-а (бр. 119) и развија компетенцију за комуникацију и сарадњу, а односи се на приоритетну област  9.