{gallery}aktelno///geogebra_2014{/gallery}

 

Seminar „GeoGebrom kroz svet matematike“, namenjen  nastavnicima matematike u osnovnim i srednjim školama, održan je 18. 10. 2014. godine u Regionalnom centru Čačak.
Cilj seminara je obuka nastavnika za primenu i kreiranje modernih e-nastavnih sredstava u obrazovnom procesu korišćenjem programskog paketa Geo Gebra.

Autori seminara su: doc. dr Miroslav Marić, koordinator programa, docent Matematičkog fakulteta u Beogradu, Katedra za računarstvo i informatiku; Jovana Jezdimirović, istraživač u GeoGebra Centru u Beogradu; Slaviša Radović, istraživač u GeoGebra Centru u Beogradu.
Seminar je pohađalo 29 učesnika i to: 3 nastavnika iz OŠ „Filip Filipović“, 1 nastavnik iz Medicinske škole, 5 nastavnika iz OŠ „dr Dragiša Mišović“, 1 nastavnik iz OŠ „Stefan Nemanja“ iz Studenice, 2 nastavnika iz OŠ „Vuk Karadžić“, 2 nastavnika iz OŠ „Sveti Sava“, 2 nastavnika iz OŠ „Branislav Petrović“, 5 nastavnika iz OŠ „Tanasko Rajić“, 2 nastavnika iz OŠ „Milica Pavlović“, 1 nastavnik iz Tehničke škole, 2 nastavnika iz OŠ „Đeneral Marko Katanić“, 1 nastavnik iz OŠ „Tatomir Anđelić“, 1 nastavnik iz OŠ „Marko Pajić“ Viča i 1 nastavnik iz OŠ „Vladislav Petković Dis“. Svi učesnici su dobili 8 bodova stručnog usavršavanja.